Natuurstichting Vrienden van de Schwienswei

Met zijn allen in en voor de natuur

Over ons

  Nieuws:


Hallo ik ben Oscar Lensen
Ik fotografeer veel en maak graag filmpjes.
Sinds december 2018 ben ik lid van de vrienden van de Schwienswei. Ik hou me vooral bezig met deze website, foto's maken, filmpjes, dus heb je daar vragen over dan kunt u me altijd mailen via vriend@schwienswei.nl. Verder hou ik me  bezig  met de imkerij en bezig zijn als natuurgids / wandelbegeleider voor mensen met een beperking.

Bep Mergelsberg is, naast schrijver, regisseur en dramadocent, een groot natuurliefhebber en wandelt regelmatig, en liefst heel vroeg in de ochtend, in de Schwienswei. "Deze wandelingen geven mij de broodnodige momenten van rust en ontspanning in mijn drukke dagelijkse leven en leveren mij daarnaast ook inspiratie voor het schrijven van gedichten, verhalen en recentelijk zelfs voor een historische roman: Deoch en de Kralenman uit het Zuiden."


Bep is de voorzitter van de Werkgroep vrienden van Schwienswei en neemt de PR en, samen met Jack Koenen (secretaris en penningmeester), de algehele organisatie van wandelingen, opruimacties en andere evenementen voor haar rekening, als ook de vergaderingen van de werkgroep.  Ze monitort het gebied al vele jaren en maakt fraaie foto's en filmpjes van dieren en planten die er leven en van het landschappelijk schoon.


Bep is te bereiken via Vriendschwienswei@gmail.com

E-mailen